[colabot7]

Het eerste voetbalteam van Riyadh ontsnapte aan een tweede nederlaag op rij nadat de Braziliaan Luiz Moralha het fatale doelpunt maakte om Al-Arabi maandag in hun stadion te dwingen tot een 3-3 gelijkspel in de 24e ronde van de Yellow League voor eredivisieclubs.
Riyadh kwam op voorsprong via de Serviër Nikola Šteković (36), Al-Arabi nam wraak met een gelijkmaker via Essam Al-Qani (40), en de Braziliaan Luiz Moralha zette Riyadh opnieuw op voorsprong met het tweede doelpunt (48), maar Al-Arabi draaide zich om. de tafels op zijn de gastheer door twee doelpunten te maken met de Senegalese handtekening. Vos Speel «73 uit de penalty en 88».
Met de wedstrijd op weg naar de overwinning voor Al-Arabi, ontkende de Braziliaanse Moralha de gastheren een nederlaag door een kostbaar doelpunt te scoren in de achtste minuut van de blessuretijd.
Met dit resultaat steeg Riyadh tijdelijk naar de derde plaats met 45 punten, terwijl Al-Arabi vijfde bleef met 29 punten.
Riyadh bezoekt zondag Al-Ahli en Al-Arabi ontvangt maandag hun tegenhanger Al-Orouba als onderdeel van de 25e ronde van de competitie.

Dory Geel.. Een

Dory Geel.. Een

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *