[colabot7]

We weten vaak niet wat we met een mobiele telefoon of computer aan moeten. Vandaag raden we een heel leuk gratis spel aan dat je een tijdje zal vermaken. Aarzel niet om verder te lezen om alles te ontdekken wat deze game voor jou in petto heeft. Chronofoto hij zal een van je vrienden worden.

Een wedstrijd die je niet mag missen

Chronofoto is een verslavend spel die niet in het aanvraagformaat staat, is s voldoende Klik op de link voor toegang vanuit de browser van uw computer, mobiele telefoon of tablet.

De dynamiek van het spel is heel eenvoudig, het laat je cirkels van vijf foto’s zien die je op tijd moet plaatsen. Dit zijn foto’s, zowel bekend als volledig anoniem, en net onder de foto vind je een schuifregelaar waar de datum standaard op 1960 staat.

Na lang spelen moet ik zeggen dat de foto’s verschenen van 1900 tot heel, heel recent. Nou, het is een heel eenvoudig spel, zie de foto en je moet de knop verplaatsen naar de exacte datum waarop je denkt dat de foto is gemaakthet is alleen geldig met het jaar, er mag geen maand of dag worden ingevoerd.

Mocht je helemaal gelijk hebben, je krijgt 1000 punten. Hoe verder u weggaat van de oorspronkelijke datum, hoe minder punten u verdient. Je kunt zelfs geen punten meer hebben als je genoeg jaren hebt doorgebracht of hebt gefaald.

De fotocyclus laat je 5 zien, en tot slot, het spel zal alle punten optellen en je laten zien hoe goed je bent. De hoogste score van alle games die ik speelde leverde me 3650 punten op.

En dat is dat er hier veel detail is om de datum van de foto ongeveer te weten. Van een automodel, een frisdrankfles, een beroemd persoon, een monument in aanbouw… Ze zijn er veel informatie die u een oriëntatie kan geven op de datum van de foto.

Eigenlijk, deze game is totaal verslavend en geweldig om rond te hangen op die gekke momenten. En het is niet alleen een spel dat ons vermaakt, het laat ons de historische context leren kennen van wat we zien.

Foto’s die een geschatte datum voor ons kunnen hebben, kunnen ons misleiden en uiteindelijk anders zijn. Aarzel niet, doe de test en sla dit adres op in je favorieten. Chronophoto is een echte picareterie die u zal vermaken wanneer u maar wilt. Vanaf het eerste moment was ik geïnteresseerd. Het is het proberen waard, je zult het geweldig vinden.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *