[colabot7]

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — Het tijdschrift Forbes heeft de lijst van dit jaar gepubliceerd met de 100 machtigste zakenvrouwen in het Midden-Oosten, met 104 vrouwen van 27 nationaliteiten, werkzaam in 27 verschillende sectoren. De VAE registreerde het hoogste aantal deelnames met 15 vrouwelijke ondernemers, gevolgd door Egypte met 12, daarna Saoedi-Arabië met 11, Koeweit met 8, gevolgd door Libanon, Qatar en het Sultanaat van Oman met elk 6 aanmeldingen.

Hana Al Rostamani, CEO van First Abu Dhabi Bank Group, staat bovenaan de lijst van de meest invloedrijke Arabische zakenvrouwen in 2023, terwijl Raja Easa Al Gurg, directeur en voorzitter van de raad van bestuur van Easa Saleh Al Gurg Group, op de tweede plaats staat. gevolgd door Lubna Al Olayan, voorzitter. Board of Directors van de Saudi British Bank (SABB), gevolgd door Sheikha Khaled Al-Bahar, Executive Vice President van de National Bank of Kuwait Group, op de vierde plaats. En op de vijfde plaats staat Wadha Ahmed Al-Khatib, CEO van Kuwait National Petroleum Company.

In de video hierboven bekijken we de classificatie van Arabische zakenvrouwen volgens de Forbes-lijst van de 100 machtigste zakenvrouwen in het Midden-Oosten voor 2023.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *