[colabot7]

De inspanningen van het eerste team van Al-Hilal om de landstitel te behouden kregen een nieuwe klap met een “1-2” nederlaag tegen een bezoek aan Al-Fateh, na een botsing die hen samenbracht, op maandag in het Prince Faisal bin Fahd Stadium in Al- Malaz, tijdens een uitgestelde wedstrijd van “18.” ronde van het toernooi. Roshen Saoedische profcompetitie.
Door de nederlaag tegen Al-Fateh verloor Al-Azraq Al-Asmi de tweede wedstrijd op rij in de competitie, na het 3-3 gelijkspel van vorige week met Al-Wehda, en bleef op de vijfde plaats staan ​​met 34 punten, terwijl het oostelijke team verhoogde de score naar 31 punten op de zesde plaats.
Dubbelscorer in twee helften was Al-Fateh, Christian Tello in “39” en Khaled Al-Ghanem in “80”, terwijl “80”. gescoord door Al-Hilal Saleh Al-Shehri.
De wedstrijd begon met Hilal die domineerde in een poging het eerste doelpunt te maken, maar zonder echte pogingen op het doel van Al-Fateh; Na verloop van tijd kwamen de bezoekers in de sfeer van de wedstrijd, totdat de Braziliaan Petros een doelpunt scoorde met een kopbal, dat de Portugese scheidsrechter Artur na 14 minuten buitenspel afkeurde.
Het aanvallende optreden van de gasten dwong de Al-Hilal-spelers zich terug te trekken, totdat de Spanjaard Christian Tello een uitgebreide pass kreeg van zijn Marokkaanse tegenhanger Murad Patna en een krachtige raket afvuurde in het net van de Blues-doelman Abdullah Al-Mayouf, waarmee hij de eerste aankondigde doelpunt in de 39e minuut.
Na het doelpunt van Al-Fatah begonnen de spelers van Al-Hilal wraak te nemen om gelijk te maken, maar er was geen coördinatie tussen het leidende trio dat de gevaarlijke aanvallen voor het Zweedse doel onderzocht, Jacob Rubin, de doelman van Al-Fateh. , waardoor de eerste helft eindigde met een doelpunt voor de bezoekers.
Aan het begin van de tweede helft vormde Al-Fateh een grote bedreiging voor het doel van Al-Mayouf, waarbij hun aanvallers een aantal kansen misten voor Al-Mayouf, de doelman.
En na 55 minuten kwamen Al-Hilal-spelers terug om Al-Fateh-spelers onder druk te zetten, en Salem Al-Dossary miste een kans op de gelijkmaker toen hij voor het doel kwam, maar hij gaf de voorkeur aan een pass, en de Al-Fateh-verdediging werkte. snijd de bal en bederf het gevaar.
Spelers van Al-Hilal vroegen om een ​​strafschop nadat de Braziliaan Michel Delgado in het strafschopgebied viel, maar de scheidsrechter zette de wedstrijd voort.
Uit de tegenaanval slaagde Khaled Al-Ghannam, de “vervanger”, erin om Ali Al-Bulayhi en de Zuid-Koreaan Hyun Soo te ontwijken en de linkerkant van Al-Moaweef te raken, waardoor de score in de 80e minuut verdubbelde in het voordeel van Al-Fateh .
De Portugese scheidsrechter telde 5 minuten verloren tijd waarin “invaller” Saleh Al-Shehri het verschil wist terug te brengen tot een minuut “90 + 3”, en de wedstrijd eindigde met de nederlaag van Al-Azraq “1-2”.
Al-Hilal zal aanstaande vrijdag Al-Taawun bezoeken, terwijl Al-Fateh Abha op dezelfde dag zal verwelkomen in de 20e ronde van de competitie.

De maansikkel wankelt... en valt voor Al-Fatah

De maansikkel wankelt... en valt voor Al-Fatah

De maansikkel wankelt... en valt voor Al-Fatah

De maansikkel wankelt... en valt voor Al-Fatah

De maansikkel wankelt... en valt voor Al-Fatah

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *