[colabot7]

Maandag eindigde de International Judicial Conference, die een groep advocaten en geïnteresseerde partijen van over de hele wereld samenbracht, in het Ritz-Carlton Hotel en duurde twee dagen.
De conferentie omvatte 15 sessies over de toekomst van justitiële technologieën, digitale transformatie op het gebied van justitie, investeringsperspectieven in kunstmatige-intelligentietechnologieën bij de ontwikkeling van justitieel werk, de toekomst van internationale samenwerking op dit gebied en internationale ervaringen op het gebied van justitie. samenwerking.
Het ontwerpmodel van de overeenkomst inzake justitiële samenwerking tussen staten en de tenuitvoerlegging van buitenlandse vonnissen als onderdeel van de overeenkomst inzake justitiële samenwerking omvat onder meer de harmonisatie van de nationale wetgeving met de overeenkomsten en de vereenvoudiging van justitiële samenwerkingsprocedures.
De conferentie werd bijgewoond door vele afdelingshoofden en ambtenaren, waaronder de belangrijkste: Dr. Waleed Mohammed Al-Samaani, minister van Justitie van Saoedi-Arabië, Shanmugam, minister van Binnenlandse Zaken en minister van Recht van de Republiek Singapore, Laila Jaffal, minister van Justitie van de Republiek Tunesië, Bashtian Shukrlik, vice-president van het Europees Agentschap voor justitiële samenwerking.
De conferentie werd georganiseerd door het Ministerie van Justitie van Saoedi-Arabië en 30 landen kwamen bij elkaar om ervaringen te bespreken, kennis uit te wisselen, internationale justitiële evenementen en ervaringen te volgen en relaties tussen landen op het gebied van justitie uit te bouwen.

Conclusie van de Internationale Conferentie over Justitie

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *