[colabot7]

Van de hoogste Amerikaanse generaal die de Amerikaanse strijdkrachten in Syrië bezoekt te midden van de veroordeling van Damascus, het koninklijk hof van Jordanië dat de huwelijksdatum van de dochter van de koning, prinses Iman, aankondigt en de arrestatie van twee diplomaten en expats op beschuldiging van corruptie. in Saoedi-Arabië, door het testen van Oekraïense F-16 gevechtspiloten in de Verenigde Staten, tot aan het conflict. In Griekenland, nadat twee treinen met elkaar in botsing zijn gekomen… Hier is de dagelijkse samenvatting van CNN in het Arabisch met koppen van enkele van de belangrijkste verhalen uit het Midden-Oosten en de wereld.

Amerikaanse topgeneraal bezoekt Amerikaanse troepen in Syrië te midden van veroordelingen uit Damascus

De voorzitter van de gezamenlijke stafchefs van de VS, generaal Mark Milley, heeft zaterdag een bezoek gebracht aan het noordoosten van Syrië, temidden van officiële protesten van de Syrische regering.

Het Jordaanse koninklijk hof heeft de trouwdatum van prinses Iman, dochter van koning Abdullah, bekendgemaakt

Het Jordaanse koninklijk hof heeft zondag de huwelijksdatum van 12 maart bekendgemaakt van prinses Iman, dochter van de Jordaanse monarch, koning Abdullah II, met Jamil Alexander Termitos.

Saoedi-Arabië.. Twee diplomaten en expats gearresteerd op beschuldiging van corruptie

Een officiële bron bij het Directoraat voor Controle en Bestrijding van Corruptie in het Koninkrijk Saoedi-Arabië heeft zondag de arrestatie aangekondigd van een aantal medewerkers van het ministerie van Binnenlandse Zaken en twee Saoedische diplomaten op beschuldiging van betrokkenheid bij corruptiezaken, aldus Saoedi-Arabië. Persbureau (SPA).

CNN bronnen: Oekraïense piloten zijn in de Verenigde Staten om F-16 gevechtsvliegtuigen te testen

Drie geïnformeerde bronnen vertelden CNN dat de Verenigde Staten samenwerken met Oekraïense piloten in de Verenigde Staten om te bepalen hoe lang hun training om met F-16 straaljagers te vliegen zal duren.

Botsingen in Athene om te protesteren tegen de dodelijke treinbotsing… en de premier verontschuldigt zich

De Griekse premier Kyriakos Mitsotakis heeft zijn excuses aangeboden voor een van de ergste treinongelukken in het land in jaren en zei: “We kunnen en willen ons niet verschuilen achter menselijke fouten”.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *