[colabot7]

De kansen van eerste team Real Madrid om de La Liga-titel voor het tweede opeenvolgende seizoen te behouden, kregen opnieuw een pijnlijke klap nadat ze door gastland Real Betis in de 24e ronde van de competitie zondag op een doelpuntloos gelijkspel werden gehouden.
Real Madrid, dat in de laatste fase van het toernooi op gelijke hoogte kwam met Atletico Madrid, bleef op de tweede plaats in de kampioenstafel met 53 punten, 9 punten achter hun oude rivaal Barcelona (leiders).
Aan de andere kant steeg het saldo van Real Betis naar 40 punten op de vijfde plaats.
De sterren van Real Madrid slaagden er niet in om de kansen die ze in de twee helften hadden te verzilveren en om te zetten in doelpunten, ondanks dat de Royals het verloop van het spel gedurende de meeste periodes beheersten, om hun wankele resultaten in de laatste periode voort te zetten.
En dit gelijkspel brengt Real opnieuw een schok voor zijn fans die erg teleurgesteld waren nadat de Whites afgelopen donderdag met 1-0 verloren van hun Barcelona in de heenwedstrijd van de halve finale van de Copa del Rey.
Dit is de vijfde wedstrijd waarin Real Madrid er niet in is geslaagd om te winnen in hun laatste negen wedstrijden in de Spaanse competitie, waarbij wordt opgemerkt dat het de eerste gelijkspel is waarmee de Italiaanse coach Carlo Ancelotti dit seizoen buiten zijn stadion te maken heeft gehad.

Echt wankelt met

Echt wankelt met

Echt wankelt met

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *