[colabot7]

Het eerste voetbalteam van Manchester City, de “titelverdediger”, bleef koploper Arsenal onder druk zetten door zaterdag Newcastle United met 2-0 te verslaan in de openingsronde van de 26e ronde van de Engelse Premier League.
City bracht hun totaal op de tweede plaats naar 58 punten, twee punten achter Arsenal, dat later Bournemouth ontvangt.
Aan de andere kant bevroor de balans van Newcastle, die hun missie om volgend seizoen een plaats in de Champions League te reserveren, vasthielden op 41 punten, 4 punten achter Tottenham, die als vierde eindigde en zich als laatste kwalificeerde voor de belangrijkste continentale competitie. die later ook te gast zijn in Wolverhampton.
Na een 1-1 gelijkspel tegen Nottingham Forest en het Duitse Leipzig in de heenwedstrijd van de Champions League-finale, ging City met dezelfde score omhoog door Bournemouth met 4-1 te verslaan in de Premier League en vervolgens een tweede overwinning op Bristol City vanuit de Premier League. tweederangs “Championship” 3-0 in vijfde ronde van het toernooi. Bekerwedstrijd dinsdag.
Sinds de derby-nederlaag tegen buren United op 14 januari heeft City een tandje bijgestoken, aangezien ze slechts één keer een nederlaag hebben geproefd in hun laatste 11 wedstrijden in verschillende competities, vergeleken met acht overwinningen en twee gelijke spelen.
Van zijn kant veranderden de resultaten van het team van “McPace” in februari, toen ze terugvielen naar 1-1 gelijkspel tegen West Ham en Bournemouth, voordat ze thuis met 0-2 werden verslagen door Liverpool, om vervolgens terug te stuiteren en de League Final Cup tegen Manchester te verliezen. Verenigd door dezelfde score afgelopen zondag.
Hoewel de resultaten van Newcastle de verwachtingen overtroffen, is hun niveau de afgelopen tijd gedaald, met slechts twee overwinningen in hun laatste acht wedstrijden in verschillende competities, vergeleken met drie gelijke spelen en evenveel nederlagen.

Met de dubbel van Newcastle blijft City Arsenal onder druk zetten

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *