[colabot7]

De vierde editie van de Guardians of the Two Holy Mosques International Endurance Cup 2023, georganiseerd door de Koninklijke Commissie voor de provincie Al-Ula, in samenwerking met de Saudi Equestrian Federation en onder toezicht van de International Equestrian Federation, ging zaterdag van start.
In deze editie strijden 200 mannelijke en vrouwelijke rijders van over de hele wereld, die 40 landen vertegenwoordigen, in een rit van 120 kilometer door de woestijn en de historische locaties van Al-Ula, verdeeld over vier etappes, de eerste is 38,2 kilometer, de tweede is 32,1 kilometer, de derde is 27,3 kilometer en tenslotte de vierde etappe, waarvan de lengte 22,4 kilometer is.
Het is veelbetekenend dat de Guardian of the Two Holy Mosques International Endurance Cup 2023 een van de belangrijkste toernooien in deze sport is en zeer wordt geprezen door de International Equestrian Federation.

In Al-Ula begint het Guardians of the Two Holy Mosques Championship for Endurance en Endurance

In Al-Ula begint het Guardians of the Two Holy Mosques Championship for Endurance en Endurance

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *