[colabot7]

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Het Jordaanse koninklijk hof heeft op zondag 12 maart de huwelijksdatum bekendgemaakt van prinses Iman, dochter van de Jordaanse koning Abdullah II, met Jamil Alexander Termouts.

En het koninklijk hof zei in een verklaring op zijn Twitter: “Het Koninklijk Hasjemitisch Hof is verheugd aan te kondigen dat, met Gods hulp en succes, het huwelijk van Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Iman bint Abdullah II, Hare Majesteit, met de heer Jamil Alexander Termitos , zal plaatsvinden op het negentiende Sha’ban 1444 Hijri-jaar. Komt overeen met 12 maart 2023.

Op 5 juli 2022 verloofden prinses Iman en Jamil Alexandre Termutis zich.

En Jamil Alexandre Termitos, een jonge man van Griekse afkomst, werd geboren in de hoofdstad van Venezuela, Caracas in 1994, en heeft een diploma in bedrijfskunde, volgens de officiële Jordaanse zender “Kingdom”.

Jamil Alexander werkt volgens Kingdom in de financiële dienstverlening in New York, VS.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *