[colabot7]

Op zondag ontmoet het Saoedische zaalvoetbalteam zijn Japanse rivaal in de Arena in Pattaya, in de halve finale van het internationale “NSDF” kampioenschap georganiseerd in het Koninkrijk Thailand.
Op zaterdag rondde Green Hall de voorbereiding op de wedstrijd af door een trainingssessie te houden in de hal waar de toernooiwedstrijden worden gespeeld, onder leiding van de Spaanse coach Andre Plaza, die het spelplan uitvoerde door het gevaar van de tegenstanders te stoppen. team en het uitbuiten van zijn zwakheden, voordat de training werd afgesloten met een full-court manoeuvre. Met medewerking van alle spelers.
Green Futsal ging door naar de halve finale na ontvangst van de tweede kwalificatiekaart voor Groep B.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *