[colabot7]

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — Mohamed Salah zei dat hij de ambitie heeft om Liverpool’s topscorer aller tijden te worden in de Engelse Premier League, waarmee hij zijn geluk uitdrukt over het bereiken van individuele en collectieve prestaties met de Reds.

De Egyptische ster staat tweede op de topscorerslijst van Liverpool met 127 doelpunten, slechts één doelpunt achter oud-speler Robbie Fowler.

Salah beweert daar de eerste doelpuntenmaker te zijn van de beroemde Engelse club in de competitie daar, en schudde het net van Manchester United, voorafgaand aan de bijeenkomst van de twee teams in het “Anfield” -stadion, op zondagavond.

De spits van de Pharaohs sprak met Sky Sports over de mogelijkheid om dit record te behalen en zei: “Ik ben op de hoogte van het record, vooral dit record”, en voegde eraan toe: “Voor mij is het heel speciaal toen ik binnenkwam, na mijn eerste seizoen, ik had 31 doelpunten en ik dacht topscorer te worden voor Liverpool in de Premier League, dat is iets waar ik echt naar op zoek ben.”

Hij vervolgde: “Ik heb goede resultaten met het team, om eerlijk te zijn, zolang we iets bereiken met het team, dat is het belangrijkste voor mij. Ik ben erg blij en trots om records te breken en titels te winnen met een team als Liverpool.”

Mohamed Salah (30 jaar oud) heeft dit seizoen bijgedragen aan 14 doelpunten in de Premier League, waarvan 9 doelpunten en 5 assists.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *