[colabot7]

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Saudi-Arabië’s Al-Nasr boekte een “opwindende” overwinning tegen landgenoot Al-Batin, drie tegen één, in een wedstrijd die vrijdag werd gehouden in het Marsool Park Stadium in Riyad. ‘s avonds, als onderdeel van de 19e ronde van de “Roshan” competitie. Saudi.

De Portugese ster Cristiano Ronaldo was voornamelijk betrokken bij de formatie van Al-Nasr voor Al-Batin en speelde een volle minuut van de wedstrijd, nadat de scheidsrechter 12 minuten blessuretijd had geteld, om te eindigen met een “opwindende” overwinning voor Al -Batin. Club Nasr na het scorevertraging en na 90 minuten.

En de speler Abdul Rahman Gharib scoorde een doelpunt voor “Al-Alamy” in de 93e minuut, terwijl de speler Muhammad Al Fateel het tweede doelpunt toevoegde aan de overwinning in de 102e minuut, en de speler Muhammad Maran scoorde het derde doelpunt in de 104e minuut, terwijl het enige doelpunt dat Renzo Lopez scoorde voor Al-Batina in de 17e minuut van de wedstrijd. .

Met deze overwinning verhoogde Al-Nasr zijn score naar 46 punten op de eerste plaats, terwijl het saldo van Al-Bata stopte op 6 punten op de 16e laatste plaats.

Club Al-Nasr tweette op zijn Twitter-pagina en zei: “We weten niets van overgave.”

Terwijl de president van de Al-Nasr Club, Musli Al-Omar, op zijn Twitter-pagina zei: “Gefeliciteerd aan de wereldwijde fans met de matchpunten. Dag na dag wordt het ons duidelijk dat de uitdagingen groot zijn en verder gaan dan we ons kunnen voorstellen, maar we beloven de spelers dat we alle omstandigheden, uitdagingen en tegenstanders zullen aangaan, ongeacht hun sterkte.”

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *