[colabot7]

Het eerste voetbalteam van Al-Taavon herstelde hun winning streak na twee nederlagen en een gelijkspel na een waardevolle overwinning op Dhamak, hun gastheren, met 2-1 in een wedstrijd die hen zaterdag bij elkaar bracht in het stadion van laatstgenoemde in Khamis Mushait in de 19e ronde van de Saoedische Roshan League.
Het team van Al-Qassim kwam in de 27e minuut op voorsprong via de Kameroense Leander Tawamba, en het resultaat werd nog versterkt door Fahd Al-Rashidi die in de 48e minuut het tweede doelpunt scoorde, en Mansour Hamzi, de speler van Damak, verkleinde de score met een doel. in de 56e minuut, maar weerhield zijn ploeg er niet van om een ​​derde nederlaag op rij te voorkomen.
Met dit resultaat verhoogde Al-Taawoun zijn score naar 34 punten en klom tijdelijk naar de vierde plaats, in afwachting van de uitkomst van de wedstrijd van 33 punten tegen Al-Fateh, die werd uitgesteld van de 18e ronde.
Aan de andere kant bleef Dhamak op de negende plaats met 22 punten, nadat hij zelfs de vijfde wedstrijd op rij niet had gewonnen, “4 nederlagen en een gelijkspel”. Zijn laatste overwinning dateert uit de 14e ronde, toen hij Al-Fateh met 3-1 versloeg.
Al-Taawoun ontvangt vrijdag hun tegenhanger Al-Hilal, terwijl Dhamak zaterdag op bezoek gaat bij Al-Tai in de 20e ronde van de competitie.

Samenwerking herstelt.. en je lijden neemt toe

Samenwerking herstelt.. en je lijden neemt toe

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *