[colabot7]

De ploeg van Abha verstevigde vrijdag hun voorsprong in de Saudi Reserve League na een waardevolle 1-0 overwinning op gastland Al-Fayha in de tweede ronde van de competitie in het Al-Majmaa Sports City Stadium.
Met het doelpunt van Saad Al-Salouli in de 22e minuut verhoogde Abha de score naar 17 punten, terwijl Al-Fayhaa zesde bleef met 7 punten.
In de tweede wedstrijd versloeg Al-Fateh Al-Taei met een nul, en goals werden gescoord door Hassan Saleh vanaf de penaltystip (31), Saad Al-Shurafa (47 en 67) en Khaled Kamal (90).
Met dit resultaat handhaafde Al-Fateh het puntenverschil tussen Abha, de leider, na een verhoging van de score naar 16 punten op de tweede plaats, terwijl aan de andere kant Al-Taia op de zevende, laatste plaats bleef met 5 punten.
Het is veelbetekenend dat de Saoedische voetbalbond een reservecompetitie heeft goedgekeurd als onderdeel van de competitie van het huidige sportseizoen, met deelname van 7 teams, namelijk: Al-Shabab, Al-Ittifaq, Abha, Al-Fateh, Al-Fayhaa, Al-Ta’i en Al-Wahda, met een volledig “heen en weer” competitiesysteem, op voorwaarde dat de wedstrijden synoniem zijn met de Saoedische Roshan League-botsingen. De deelnemende teams spelen in totaal 42 wedstrijden per seizoen.

Reserve league.. Abha verstevigt de leiding.. en Al-Fateh veegde Al-Tai

Reserve league.. Abha verstevigt de leiding.. en Al-Fateh veegde Al-Tai

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *