[colabot7]

De Portugese Pedro Eugenio zette de achterstand van zijn ploeg om in een waardevolle 2-1 overwinning op Al-Shabab in het Prince Faisal bin Fahd Stadium in Riyadh op zaterdag in Ronde 19 van de Saudi Roshen League met een fatale slag.
Al-Shabab nam de leiding via Aaron Popenda uit Gabon met een lage trap vanuit het strafschopgebied en profiteerde van de voorzet van Fawaz Al-Saqour vanaf de rechterkant van de «20», maar de rechterlijke macht slaagde erin het resultaat te corrigeren. De Sloveen David Tijanish uit de tegenaanval die begon na een overtreding van Guanca, die werd weggewerkt door de verdediging en bereikte To Tejanish, die vanuit het midden van het veld naar het strafschopgebied voor de jeugd ging en een sterke bal van de rechterkant van Jugo. Koreaanse Kim “62”.
Het doelpunt van Tijanish is het eerste voor gerechtigheid tegen Al-Shabab na 3 eerdere wedstrijden die hen samenbrachten in competitiecompetities, die allemaal eindigden in een nederlaag voor zijn team, zonder dat de tegenstander kon scoren.
En terwijl de wedstrijd op een gelijkspel afstevende, speelde Eugenio uit Portugal een hoofdrol en scoorde in de zevende minuut van de blessuretijd na een nieuwe tegenaanval van Aref Al Haidar, die de bal lanceerde en een geweldige pass maakte naar de Portugees, die miste. Kima en de keeper van Al-Shabab sloegen de bal in het net en bezorgden zijn team de eerste overwinning op Al-Shabab in de geschiedenis van competitieduels.
Met deze overwinning behield Al-Adalah hun ongeslagen record voor de derde wedstrijd op rij, “een gelijkspel en twee opeenvolgende overwinningen”, waardoor hun totaal op 16 punten kwam op de 15e en voorlaatste plaats.
Van hun kant leed Al-Shabab hun eerste nederlaag na 4 opeenvolgende overwinningen, en hun derde in de huidige versie van de competitie, maar bleef op de derde plaats met 40 punten.
Al-Shabab ontvangt donderdag hun tegenhanger, Al-Fayha, terwijl Al-Adalah hun tegenhanger, Al-Raed, op zaterdag ontmoet in de 20e ronde van de competitie.

Justitie keert zich tegen de jongeren met een dodelijk doel

Justitie keert zich tegen de jongeren met een dodelijk doel

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *