[colabot7]

Nederlands wereldkampioen Max Verstappen begint het nieuwe seizoen waar zijn voorganger was gebleven, na de kwalificatie voor de Grand Prix van Bahrein, de eerste ronde van het Formule 1 Wereldkampioenschap, op de eerste plaats in Sakhir op zondag.
De Red Bull-coureur, de afgelopen twee seizoenen tot wereldkampioen gekroond en winnaar van de laatste race in 2022 in Abu Dhabi, start zondag als eerste, voor het Ferrari-duo Charles Leclerc uit Monaco en de Spanjaard Fernando Alonso, met de voormalige Spaanse wereldkampioen achter hen in de race Fernando Alonso. Vierde plaats met zijn nieuwe team Aston Martin.

Formule 1. Verstappen eerste pole in Bahrein

Formule 1. Verstappen eerste pole in Bahrein

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *