[colabot7]

Peking, China (CNN) — China maakte zaterdag bekend dat het aandeel van het bruto binnenlands product dat wordt toegewezen aan de defensiebegroting van het land lager is dan het wereldgemiddelde en de afgelopen jaren stabiel is gebleven.

Dit kwam naar voren in opmerkingen van Wang Zhao, woordvoerder van het Nationale Volkscongres (Parlement), tijdens een persconferentie die hij hield, waarin hij de details besprak van de bijeenkomst van het Nationale Volkscongres, die gepland staat voor zondag, en het programma.

“De defensie-uitgaven van China als percentage van het bbp zijn door de jaren heen stabiel gebleven”, voegde Wang eraan toe.

“De defensie-uitgaven blijven in wezen stabiel, lager dan het wereldgemiddelde, met een relatief gematigd en redelijk groeipercentage”, zei Wang.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *