[colabot7]

Prins Bandar bin Khaled Al-Faisal, voorzitter van de raad van bestuur van de hippische autoriteit en voorzitter van de raad van bestuur van de paardenrenclub, heeft zaterdag de winnaars van het merriekampioenschap gekroond tijdens zijn beschermheerschap aan het einde van de 12e National Purebred Arabian Horse Beauty Championship dat afgelopen woensdag van start ging in de organisatie en onder supervisie van het King Abdulaziz Arabian Horse Center. Raszuiver met de deelname van 450 stuks van 248 eigenaren.
En ze won goud in het kampioenschap van de merrie “AG Djmilja” voor de Hamat-stoeterij, de merrie “Acception” voor de Nesma-stoeterij won zilver en de merrie “Thani Al-Khaled” voor de Al-Khaled-boerderij won het brons.
Hij kroonde ook de winnaars van het hengstenkampioenschap met het paard “Hatem Athba” dat goud won voor Athba Stud, zilver voor “Jarrah Al-Maoud” voor Abdullah Al-Mahmoud Stud en brons voor “De Rwaj” voor Al-Zayed Stud.
Hij bracht hulde aan de juryleden, sponsors en officials van het toernooi. Hij overhandigde ook de prijs voor het beste resultaat van het toernooi aan Nesma Stud, gewonnen door de merrie “Exception”, en de prijs voor de beste zet aan eigenaar Issa Muhammad Al-Husseini, gewonnen door het hengstveulen “Umm Z Al-Muhalhal ”, en de prijs voor de hoogste beoordeling voor binnenlandse productie Abdullah Al-Mahmoud, gewonnen door het hengstveulen. “Jarrah Al-Ma’oud.” Aan het einde van de ceremonie ontving hij een herdenkingsschild dat hem werd aangeboden door het King Abdulaziz Center. Het werd overhandigd door Abdul Aziz Al-Muqbel, algemeen directeur van het Centrum, prof.
Merrieveulen Kampioenschap, Omar Al-Sunnah won goud voor het merrieveulen “Lama Samaa Najd” voor Samaa Najd Stud, zilver voor “Manar Al-Khalidiya” voor Al-Khalid Farm, en brons voor “Shahad Al-Misk” voor de dekreu. -Mis.
Het gouden hengstveulen Omar Al-Sunna won het veulen “Akmal Athbah” voor de Athbah Stud en het zilveren “Sari Al-Washm” voor de Al-Washm Stud won de “KH Scap” voor de Al-Khawalid Stud.
Het goud werd gewonnen door het merrieveulen “Ward Al-Maoud” van de Al-Diriyah stoeterij voor het 2-3 jaar oude stoeterij kampioenschap, het zilver werd gewonnen door het merrieveulen “Mazoon Al-Diriyah” van de Al-Khawalid stoeterij , en het brons werd gewonnen door “Najoud Nesma” van Stal Nesma.
En hij won het goud voor het kampioenschap veulens, 2-3 jaar oud, het hengstveulen “De Razin” voor de Misk Al Oud-hengst, en hij won het zilver “Ali Akmal” voor de Akmal-hengst, en het brons “Anwar Al -Sayed” voor de Al-Sayed stud. .
Als onderdeel van het nationale kampioenschap werden 4 speciale toernooien gehouden voor paarden van Saoedische afkomst en afkomst, waar de winnaars werden gekroond door Abdulaziz bin Saud Al-Muqbel, directeur-generaal van het King Abdulaziz Centre for Purebred Arabian Horses. Athbah is zilver en Zina Athbah is brons.
In de categorie merries van Saoedische afkomst en afkomst won ik goud “Manara Athba” voor Prins Ahmed bin Abdulaziz, zilver “Abethah” voor Al-Badr Stud voor Prins Badr bin Muhammad bin Saud Al-Kabeer en brons “Dhablah Al-Janadriyah ” voor Al Stud. -Arid, in de veulencategorie won ik het goud “Aban Athbah For Prince Ahmed bin Abdulaziz”, het zilver ging naar “Fakhr Al Mazmoum” voor Al Mazmoum stud, en het brons ging naar “Damer Athba” voor Athba stoeterij.
Ahmed bin Abdulaziz, en de bronzen “Laith Dirab” voor de Al-Arid stud.
De Equestrian Authority heeft 200.000 riyals aan prijzengeld ter beschikking gesteld voor paarden van Saoedische afkomst en afkomst, ter ondersteuning van hun eigenaren en als stimulans voor hun instandhouding.

Bandar Al-Faisal kroont kampioenen aan het einde van het 12e schoonheidskampioenschap

Bandar Al-Faisal kroont kampioenen aan het einde van het 12e schoonheidskampioenschap

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *