[colabot7]

Van het Koninkrijk Saoedi-Arabië, dat humanitaire hulp naar Oekraïne stuurde, tot de veroordeling van de Wit-Russische activiste Alice Bialyatsky, winnares van de Nobelprijs voor de Vrede, tot 10 jaar gevangenisstraf, het onderzoek tegen Ashraf Hakimi, de speler van Paris Saint-Germain en het Marokkaanse nationale team, in het geval van verkrachting… Hier is de dagelijkse samenvatting van CNN in het Arabisch met enkele van de meest prominente verhalen uit de regio en de wereld.

Saoedi-Arabië stuurt via Polen 186 ton hulp naar Oekraïne

Het Koninkrijk Saudi-Arabië heeft vrijdag twee hulpvliegtuigen met 186 ton hulpgoederen via Polen naar Oekraïne gestuurd, aldus het officiële Saudi Press Agency (SPA).

10 jaar gevangenisstraf voor de Wit-Russische Nobelprijswinnaar Alice Bialiatsky… Duitsland en Frankrijk veroordelen het

Een rechtbank in Minsk heeft de Wit-Russische activist en Nobelprijswinnaar Alice Bialiatsky veroordeeld tot 10 jaar gevangenisstraf nadat de rechtbank hem schuldig had bevonden aan smokkel, meldde het Russische persbureau Tass vrijdag.

Mysterieuze ziekten… Honderden schoolmeisjes in Iran zijn naar ziekenhuizen gebracht en er wordt gevreesd dat ze het doelwit zullen zijn

De bezorgdheid in Iran is toegenomen nadat bekend werd dat honderden schoolmeisjes vergiftigd waren. Uit rapporten blijkt dat de afgelopen maanden honderden schoolmeisjes in heel Iran mogelijk zijn vergiftigd. Sommigen van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht, anderen hebben nog symptomen.

Ashraf Hakimi wordt officieel onderzocht in een verkrachtingszaak

Aanklagers in Nanterre vertelden CNN vrijdag dat de politie Ashraf Hakimi, een ster van het Franse Paris Saint-Germain en het Marokkaanse nationale team, heeft ondervraagd en dat hij officieel wordt onderzocht door een onderzoeksrechter in een verkrachtingszaak tegen hem. .

In Egypte… leidt de ontdekking van een verborgen doorgang in de Grote Piramide van Gizeh naar de kamer van koning Khufu?

Ambtenaren van Egyptische oudheden maakten donderdag de ontdekking bekend van een 9 meter lange verborgen doorgang bij de hoofdingang van de 4500 jaar oude piramide van koning Khufu, die zou kunnen leiden tot nieuwe onthullingen over de geheimen van de grote beschaving van Egypte.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *