[colabot7]

Al-Ettifaq-voetballer Senussi Hawsawi scoorde het fatale doelpunt waardoor zijn ploeg achter Al-Raed kwam te staan, wat bijdroeg aan een waardevolle “2-1” overwinning in het duel van vrijdag, na het winnende doelpunt in blessuretijd in King’s City Stadium. Abdullah Sports, in de 19e ronde van de Roshan Saudi Professional League.
De Oosterlingen verhoogden hun score naar 22 punten op de 10e plaats, terwijl Al-Raed op 21 punten bleef op de 12e plaats.
De wedstrijd begon met Al-Raed die op het uitdoelpunt drukte, totdat Mohamed Fawzir erin slaagde het eerste doelpunt van de wedstrijd te scoren uit een strafschop in de “15”. minuten.
En in blessuretijd van de eerste helft scoorde de Zweed Robin Kwasen een gelijkmaker voor zijn team, nadat de voorzet van Saeed Al-Mawlid voor iedereen voorbijging en Kwaisen bereikte, die het in de “45 + 7” minuut in het net schoot. “.
In de tweede helft bleef het spel beperkt tot het middenveld en sporadische pogingen zonder gevaar van beide teams.
Drie minuten voor het einde van de wedstrijd scoorde Hawsawi voor de overwinning van Al-Nawakhada, na de voorzet van Saeed Al-Muwallad ging hij voor iedereen voorbij en bereikte Senussi, die het krachtig in het net sloeg.
Al-Ettifaq ontvangt donderdag hun tegenhanger Al-Wahda, terwijl Al-Raed zaterdag Al-Adalah ontvangt in de volgende ronde van de competitie.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *