[colabot7]

Het eerste jeugdvoetbalteam voltooide de voorbereidingen voor de ontmoeting met de tegenstander Al-Adalah op zaterdag in het Prince Faisal bin Fahd Stadium in Riyadh als onderdeel van de 19e ronde van de Saudi Roshan League.
De Spaanse coach Vicente Moreno legde een trainingssessie van 120 minuten op in het stadion van de club, die begon met warming-up en opwarmingsoefeningen, gevolgd door recreatieve oefeningen in het midden van het stadion en eindigde met een tactische manoeuvre in het midden van het stadion. stadion, waardoor de Spaanse coach de paraatheid van de spelers verzekerde.
Evero Banega uit Argentinië, die speciale oefeningen deed onder begeleiding van een fysiotherapeut, was niet aanwezig bij de training, evenmin als de Brazilianen Carlos Junior en Saeed Al-Rubaie, die hun behandelprogramma voortzetten.
Het jonge nationale team komt in de wedstrijd tegen Al-Adalah en bezet de derde plaats met 40 punten, terwijl zijn concurrent de 15e, voorlaatste plaats bezet met 13 punten.
Het is veelbetekenend dat de ontmoeting van deze twee teams in de eerste ronde eindigde in het voordeel van “Al-Layouth”, met als doel de Braziliaan Carlos Junior te contracteren.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *