[colabot7]

Atlanta, VS (CNN) – Een Amerikaanse rechtbank heeft de voormalige advocaat Alex Murdough vrijdag veroordeeld tot levenslang in de gevangenis zonder de mogelijkheid van voorwaardelijke vrijlating nadat hij was veroordeeld voor de dood door schietpartij van zijn vrouw en zoon in 2021.

Tijdens een veroordelingshoorzitting voor Murdoch, de telg van een beroemde advocatenfamilie in South Carolina, zei rechter Clifton Newman dat hij een foto van Murdochs grootvader uit de rechtszaal moest verwijderen om een ​​eerlijk proces te garanderen.

Tijdens de hoorzitting voegde de rechter eraan toe: “U heeft een vrouw die is vermoord en een zoon die op brute wijze is vermoord.” Een advocaat, iemand uit een vooraanstaande familie die al meer dan een eeuw gerechtigheid heeft gediend in deze gemeenschap.

De rechter vervolgde: “De persoon hing een portret van zijn grootvader achter in de rechtszaal dat ik moest laten verwijderen om een ​​eerlijk proces voor zowel de rechters als de verdediging te garanderen.”

Murdog was een advocaat en telg uit een invloedrijke familie in South Carolina, waar zijn vader en grootouders van 1920 tot 2006 de plaatselijke openbare aanklager waren.

Murdochs vrouw Maggie en zoon Paul, 22, werden op 7 juni 2021 vermoord aangetroffen op het terrein van de familie. Murdoch beweerde de lichamen te hebben gevonden nadat hij die avond was teruggekeerd van een kort bezoek aan zijn zieke moeder.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *