[colabot7]

Drie medewerkers van een discountwinkel zijn donderdagavond het slachtoffer geworden van een overval in Alt-Hohenschönhausen. Volgens de eerste informatie van de Berlijnse politie hebben drie onbekende mannen om 21.00 uur ingebroken in de winkel aan de Wartenberger Strasse, kort nadat de winkel was gesloten.

Volgens de politie kwamen drie gemaskerde mannen voor het eerst in aanraking met een 30-jarige medewerker die werd geslagen, tegen de grond geslagen en vastgebonden. De 44-jarige werknemer voldeed aan het verzoek om het daginkomen af ​​te staan.

Het drietal vluchtte vervolgens met de buit, die ze buitmaakten nadat ze de medewerkers met traangas hadden besproeid. Twee van de drie medewerkers liepen lichte verwondingen op, de derde bleef ongedeerd. Verder politieonderzoek is gaande.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *