[colabot7]

Het eerste voetbalteam van Al-Ittihad is terug op het winnende spoor na een ruime overwinning op gastheer Al-Khalee, 3-0, in een wedstrijd die vrijdag werd gespeeld in het Prince Muhammad bin Fahd Stadium in Dammam in de 19e ronde van de Saudi Roshan League .
Met deze overwinning bereidde het team van Al-Ittihadi zich goed voor op de verwachte Clásico tegen Al-Nasr aanstaande donderdag in de eerste helft van de twintigste ronde, en maakte tegelijkertijd de tegenslag goed van na het negatieve gelijkspel met Al-Raed in de laatste ronde. , waardoor zijn score tijdelijk werd verhoogd tot 44 punten in de leiding, in afwachting van de uitkomst van het Al-Nasr-conflict. “43 punten” voor de onderaanneming die later zal gebeuren.
Tijdens de eerste helft domineerde een negatieve gelijke stand, maar de situatie veranderde volledig in de tweede helft toen de ploeg van Al-Ittihad in de 54e minuut wist op te schuiven met een doelpunt van de Marokkaan Abdel-Razzaq Hamdallah uit een strafschop. .
De Marokkaanse Hamdallah, die na herstel van een blessure weer in actie kwam, bracht zijn totaal op 12 doelpunten, één achter de Braziliaanse aanvaller Talisca, Al-Nasr-spits en topscorer.
Al-Ittihad-spits Haroun Kamara breidde de voorsprong van zijn team bijna uit met een tweede doelpunt, maar de scheidsrechter keurde het af wegens buitenspel nadat hij de “VAR” -techniek van de video-assistent-scheidsrechter in de 61e minuut had herhaald.
Al-Ittihad sloeg toe en scoorde twee snelle goals binnen 5 minuten, de eerste door de Braziliaanse Romarinho’s aanval nadat hij het strafschopgebied betrad met een uitgebreide pass van zijn landgenoot Cornado (69), en de tweede door Ahmed Sharahili’s kopbal uit een hoekschop (74) .
Zo wist het Al-Ittihad-team voor de vijfde keer in hun carrière in de huidige versie van de competitie met 3-0 te winnen, na het verslaan van Al-Adalah, Al-Taawon, Al-Fayhaa en Al-Ettifaq in de 1e, 10e rondes. , 14 en 17 met hetzelfde resultaat.
Aan de andere kant leed Al-Khaleej een tweede opeenvolgende nederlaag, waardoor de balans bevroor tot 16 punten op de 14e plaats.

Al-Ittihad balanceert met drie golven

Al-Ittihad balanceert met drie golven

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *