De Chileen Luis Sierra, de coach van het eerste team van Al-Wehda, legde dinsdag een intensieve trainingssessie van 120 minuten op in het stadion van de club ter voorbereiding op de wedstrijd van ronde 19 van donderdag tegen Al-Hilal in Roshen in Saoedi-Arabië. Competitie.
Sierra begon de training door zich te concentreren op de fysieke aspecten, waarbij hij de spelers conditionele oefeningen en vervolgens tactische toepassingen onderwierp, en eindigde met een manoeuvre in het midden van het veld.
Bovendien staat het duo van Hamad Al-Jizani en Amir Kurdi op het punt om terug te keren naar groepsoefeningen, na een lange weg te hebben afgelegd in het behandelings- en revalidatieprogramma.
Het Mekka-team staat op de 13e plaats met 19 punten en aan de andere kant staat Al-Azraq vierde met 32 ​​punten, met 3 uitgestelde wedstrijden.
Het is veelbetekenend dat de ontmoeting tussen Al-Wahda en Al-Hilal de tweede zal zijn tussen hen in het huidige seizoen, nadat ze elkaar ontmoetten in de eerste klasse, en die botsing eindigde met een 3:0 overwinning voor Al-Azraq.

Voor Al-Hilal.. Al-Wahda trainde 120 minuten

Voor Al-Hilal.. Al-Wahda trainde 120 minuten

Voor Al-Hilal.. Al-Wahda trainde 120 minuten

[colabot7]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *