Woensdag begint het Saoedische futsalteam aan zijn deelname aan het NSDF International Championship, dat wordt georganiseerd door de stad Pattaya, Thailand, tegen zijn tegenhanger, het Iraanse team.
En de “groene hal” arriveerde dinsdag in Pattaya en deed zijn training in de Pattaya Arena, waar de kampioenswedstrijden zullen plaatsvinden, onder leiding van de Spanjaard Andre Plaza, die het plan volgde volgens welk hij de wedstrijd zou spelen.
Over de paraatheid van het nationale team zei Laza op de persconferentie: “We zijn klaar om deel te nemen aan het toernooi. Wat betreft de wedstrijd van het Iraanse nationale team, Iran is zeker sterk en is een van de sterkste internationale teams, niet alleen in Azië, maar we zijn klaar en bereid om het onder ogen te zien.”
Interessant is dat de Futsal Greens een officiële uitnodiging hebben ontvangen van de Thaise Federatie om samen met de nationale teams van Japan, Iran, Egypte, Mozambique en het gastland Thailand deel te nemen aan het NSDF International Championship.

Morgen .. Green Futsal begint de reis van het Thailand Championship

Morgen .. Green Futsal begint de reis van het Thailand Championship

[colabot7]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *