Al-Hilal First Football Team zal de komende 5 wedstrijden zonder de inspanningen van de Malinese spits, Moussa Mariga, zitten nadat hij een rugspierblessure opliep tijdens zijn deelname met Al-Azraq aan de wedstrijd van Qatar’s Al-Duhail, in de 2022 AFC Champions League halve finales, in zondag.
En de club Al-Asimi maakte dinsdag via haar officiële account op Twitter, een sociaal netwerk, bekend dat Marija een behandelings- en revalidatieprogramma van drie weken zal ondergaan.
Volgens de door de club aangekondigde periode van afwezigheid zal Marija niet kunnen deelnemen aan Al-Wehda, Al-Fateh en Al-Taavon Al-Ettifaq in de Saudi Roshan League, met een nieuwe clash tegen Al-Ettifaq in de kwart- finale van de King’s Cup.
Op het veld keerden Al-Azraq-spelers terug naar hun gebruikelijke training na een rustdag na terugkeer uit Qatar, in het stadion van de club, en het kwalificatieticket voor de finale van de AFC Champions League in 2022 werd beslist.
De hoofdstad bereikte voor de tweede keer op rij de continentale finale, na een nadrukkelijke 7-0 overwinning op Al-Duhail in Qatar, om een ​​afspraak te maken met de Japanse Urawa in een herhaling van de finales van 2017 en 2019.
De training, onder leiding van de Argentijn Ramon Diaz, was gericht op fysieke en tactische aspecten en werd afgesloten met een fraaie manoeuvre op een deel van het veld.
En er werd besloten dat de Crescent-delegatie woensdag naar Taif gaat om zich voor te bereiden op de Al-Wehda-wedstrijd van donderdag, in de 19e ronde van de Saudi Roshan League.

Al-Hilal verliest Mari in 5 wedstrijden

Al-Hilal verliest Mari in 5 wedstrijden

[colabot7]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *