New York, VS (CNN) – Leon Panetta, voormalig minister van Defensie van de VS in de regering van de voormalige Amerikaanse president Barack Obama, gaf commentaar op de zaak van de vermeende Chinese spionageballon en gaf zijn eigen gok over de boodschap die Peking aan Washington wil overbrengen via dit evenement.

Dit kwam naar voren in een interview met Panetta, die ook het hoofd van de CIA was, op CNN, waar hij zei: “We weten niet precies wat de reden hierachter is, waarom doet China zoiets? Natuurlijk wisten ze dat de ballon in de gaten zou worden gehouden en wisten ze dat de Verenigde Staten zouden reageren.” En ze wisten dat wat er gebeurde (de ballon laten vallen) werd verwacht, dus waarom deden ze het en welke boodschap wilden ze sturen?

Hij vervolgde: “Ik heb het gevoel dat ze waarschijnlijk probeerden een bericht te sturen over onze waarnemingen boven China. We volgen de operaties van China vanuit het internationale ruimtestation en ze hebben het nooit leuk gevonden en hebben ons vliegtuig daarom altijd bedreigd. Ik denk dat ze probeerden een grotere boodschap te sturen over wat we doen om informatie over China te verzamelen.”

Amerikaanse inlichtingenfunctionarissen geloven dat een vermeende Chinese spionageballon die onlangs is neergeschoten, deel uitmaakt van een grootschalig surveillanceprogramma van het Chinese leger, volgens verschillende Amerikaanse functionarissen die bekend zijn met de inlichtingendienst.

Ambtenaren vertelden CNN dat het volgprogramma, dat een reeks soortgelijke ballonnen bevat, gedeeltelijk is verlopen in de kleine Chinese provincie Hainan. vijf continenten in ieder geval in de afgelopen jaren.

CNN vroeg de Chinese ambassade in Washington om commentaar op de suggestie dat de neergestorte ballon deel uitmaakte van een breder surveillanceprogramma.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *