Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — De sociale netwerksite Twitter heeft een verhoging van de tekenlimiet per tweet aangekondigd van 280 tekens naar 4.000 tekens voor gebruikers die zich abonneren op “Twitter Blue” in de Verenigde Staten.

Dit kwam in een verklaring van het bedrijf, waarin stond: “Heb je meer dan 280 tekens nodig om jezelf uit te drukken? We weten dat velen van jullie willen… En hoewel we van een goede thread houden, wil je soms alles tegelijk tweeten.’

En ze vervolgde: “Vanaf vandaag kun je, als je een Twitter Blue-abonnee bent in de VS, langere tweets schrijven.”

Twitter merkte op: “Hoewel alleen Blue-abonnees langere tweets kunnen plaatsen, kan iedereen ze lezen. Je kunt een langere tweet beantwoorden, retweeten en citeren, ongeacht of je een Twitter Blue-abonnee bent.”

Ze voegde eraan toe: “De meeste standaardfuncties van een tweet zijn nog steeds van toepassing, of je nu een foto wilt plaatsen, een hashtag wilt gebruiken of een poll wilt maken, maar nu kun je tot 4.000 tekens typen”, erop wijzend dat “op dit moment langer tweets kunnen niet op internet worden opgeslagen.” als concepten of plan ze om later te verzenden.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *