Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — Naast hoge architectonische gebouwen ligt de schoonheid van de hoofdstad van de VAE, Abu Dhabi, in de natuur. Op zijn beurt zoekt de Emirati-fotograaf, Hassan Al Hosani, naar hoeken die de kijker moeilijk kan zien of zich kan voorstellen.

Mangroven zijn charmant in al hun details, zowel boven als onder water.

En toen hij haar onder water zag, leken de mangroven te dansen op de deuntjes van de waterstromen die er doorheen gingen, genietend van het warme water om hen heen.

Credit: Hassan Alhosani

Een Emirati-fotograaf zei in een interview met CNN in het Arabisch: “De schoonheid van mangrovebomen ligt in hun verschil met andere bomen en de uitbreiding van hun wortels in de vorm van een onderling verbonden netwerk, alsof ze de kleine bomen om hen heen ondersteunen en ondersteunen. op de levensweg.”

VAE
Credit: Hassan Alhosani

Veel van de foto’s die Al Hosani maakt, zijn meestal louter toeval, waardoor hij al zijn fotoapparatuur in zijn auto moet laten.

Het fotograferen van mangroven onder water vereist echter een afspraak.

In feite hangt het sterk af van de hoogte van het water, het volgen van de getijden, de beweging van de stroming, naast de beweging van de wind, om ervoor te zorgen dat de golven uw beweging niet hinderen en het water verstoren.

VAE
Credit: Hassan Alhosani

De foto’s veroorzaakten de vreugde van veel van Al Hosani’s Instagram-volgers, die meer dan 9.000 mensen tellen.

De meeste mensen hebben de neiging om de aard van hun land te verkennen en te zien wat ze anders niet kunnen zien, net als op de mangrovefoto’s gemaakt door Al Hosani.

VAE
Credit: Hassan Alhosani

Volgens wat het Abu Dhabi Environment Agency op zijn officiële website heeft gepubliceerd, behoren mangroven tot de mooiste en heilzaamste soorten voor de mens.

Deze sterke boom fungeert als een natuurlijk windscherm, beschermt tegen vloedstormen en zuivert de omringende wateren. Ze zijn zeer effectief in het opslaan van koolstofdioxide uit de atmosfeer en dragen zo bij aan de strijd tegen klimaatverandering.

Mangrovebossen bieden ook een veilige en beschermde habitat voor honderden vogels en mariene soorten, wat de biodiversiteit vergroot en de visstand helpt vergroten.

VAE
Credit: Hassan Alhosani

Een fotograaf uit de Emiraten hoopt een boek te kunnen drukken dat de schoonheid van mangroven, hun diversiteit en verscheidenheid, en hun belang voor het milieu en de mensen weerspiegelt. Hij zei: “Mangroven variëren enorm en hun schoonheid varieert van boom tot boom en van regio tot regio.”

Al Hosani is altijd geïnteresseerd geweest in het maken van foto’s om de plaatsen die hij bezoekt te herdenken en om natuurlijke landschappen te observeren, in de hoop mensen te inspireren om de netheid van de omgeving te behouden en tegelijkertijd de schoonheid om ons heen te benadrukken.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *