Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Saoedische academicus Turki Al-Hamad bekritiseerde de militaire en religieuze heerschappij van sommige landen en wees erop dat ze geen plaats hebben in de wereld van de politiek omdat ze het land “op zijn kop” zetten. .”

Al-Hamad schreef op zijn gedocumenteerde Twitter-pagina: “Velen zijn de spoilers van de politiek, de wegen zijn ruw, de gangen zijn smal en de labyrinten zijn verwarrend. Hij politiseert en het leger beheerst de sleutels tot besluitvorming in de staat en de samenleving. Een ideologische politicus is over het algemeen ook religieus.”

En de Saoedische academicus voegde eraan toe: “Hij spreekt in het bijzonder in naam van de eeuwige goddelijke waarheid, waarbij hij de vlag van de sharia en ‘sharia’ opheft, deze losse woorden die alles betekenen, maar helemaal niets wanneer ze tegelijkertijd worden geanalyseerd. wee degenen die zich ertegen verzetten, aangezien het de wil van de Schepper aanspreekt, en dat is op zichzelf ontrouw, volgens hun eenzijdige kijk op de dingen.”

Al-Hamad vervolgde: “Wat het leger betreft, ze zijn er niet ver vandaan, want de wereld bestaat voor hen uit strikte bevelen die moeten worden uitgevoerd, die één waarheid en één pad uitdrukken, net zoals een boerkapaard maar één pad ziet waardoor ze zijn gevormde staat en samenleving, ver verwijderd van natuurlijk pluralisme en realiteit.” leven, en uiteindelijk, na een keer lijden, vallen beide uit elkaar.

De Saoedische academicus voegde eraan toe: “Omdat ze tegen de aard van de dingen ingaan. Uiteindelijk is religie, in plaats van een tempel, of het nu een moskee was of iets anders, de ethiek van omgang met mensen. Het leger heeft de taak om thuis te beschermen en indien nodig in het buitenland te verdedigen, zonder denkbeeldige vijanden te creëren en zo.” Hun plaats is in kazernes en kampen van waaruit ze niet vertrekken.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *