(CNN) – Het Russische ministerie van Defensie zei maandag in een verklaring dat tien eenheden van het Russische leger, waaronder meer dan 300 soldaten, na de crash deelnemen aan het opruimen van puin en assisteren bij zoek- en reddingsoperaties in Syrië. verwoestende aardbeving en naschokken.

In het persbericht staat dat “minister van Defensie Sergei Shoigu de commandant van de Russische strijdkrachten in Syrië heeft opgedragen hulp te verlenen.”

De verklaring voegde eraan toe: “Russische soldaten helpen voornamelijk in de steden Aleppo, Hama en Latakia, puinruimen, zoeken naar slachtoffers en hen medische hulp bieden.”

Eerder op maandag beloofde de Russische president Vladimir Poetin hulp aan Turkije en Syrië na de dodelijke aardbeving.

Rusland is de machtigste buitenlandse mogendheid die actief is in Syrië, en Poetin heeft lange tijd de kant gekozen van de Syrische president Bashar al-Assad, waarbij hij het volle gewicht van het Russische leger achter zijn Syrische tegenhanger plaatste.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *