Een onlangs uitgebrachte video toont Alina Kabaeva, de minnares van de Russische president Vladimir Poetin, oorlogspropaganda vergelijken met een Kalashnikov-geweer in een zeldzame verklaring.

Kabayeva sprak over de oorlog in Oekraïne, en ze sprak ook over de omstandigheden die Rusland doormaakt en “Russen vechten voor hun land”.

Kabaeva, die de functie bekleedt van “president van de National Russian Media Group”, die wordt beschouwd als een van de grootste mediabedrijven in Rusland, zei in haar commentaar dat “onze mensen ons succes nodig hebben, want informatie werpt vruchten af”. Voor ons land is het als een oorlogswapen”, zei ze.

En Kabaeva vervolgde met te zeggen: “In termen van belang is het (propaganda) niet minder waardevol dan Kalashnikovs.”

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *