Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Presidentieel adviseur van de Emiraten, Anwar Gargash, beschreef dinsdag de “aantrekkingskracht” rond Arabische politieke assen en verschuivingen in sociale media en media als “ongezond”, wat suggereert dat Saoedi-Arabië en Egypte in het centrum van de VAE richtlijnen.

Gargash zei op zijn officiële Twitter-pagina: “Wat er gebeurt in de media en communicatiemiddelen in termen van het trekken om de assen en veranderingen in de Arabische politiek is een ongezonde situatie en opent de deur naar verdeeldheid en verdeeldheid in een tijd waarin onze regio heeft behoefte aan solidariteit en eenheid.”

En de presidentiële adviseur in de Emiraten voegde eraan toe: “De oriëntatie van de VAE is gebaseerd op de eenheid van woorden en klasse, en in deze context waren en blijven de zusters Saoedi-Arabië en Egypte de focus van onze oriëntaties en standpunten,” hij gezegd.

Saoedi-Arabië, Egypte, de VAE en Bahrein vormen de landen van de zogenaamde “Arabische Vier”, waarvan de landen nauwe diplomatieke en economische betrekkingen onderhouden.

In januari vorig jaar organiseerden de VAE een zespartijentop in Abu Dhabi, met deelname van Egypte, Bahrein, Jordanië, Oman en Qatar.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *