Het Saoedische nationale taekwondoteam heeft de derde Arabische Taekwondo Cup gekroond, die zondag eindigde in het Zayed Sports Complex in Fujairah, Verenigde Arabische Emiraten, en twee dagen duurde onder toezicht van de International Taekwondo Federation.
Dit toernooi behoort tot de internationale classificatietoernooien en heeft de G1-classificatie, waaraan 722 spelers uit 20 Arabische landen deelnemen.
De kroon van Al-Akhdar in de Arabische titel kwam na het winnen van de eerste plaats met 12 verschillende medailles, “5 gouden, 3 zilveren en 4 bronzen medailles, terwijl team Marokko tweede was en team Jordan derde.
Ten slotte kroonde sjeik Mohammed bin Hamad Al Sharqi, kroonprins van Fujairah, de winnaars en reikte de trofee uit aan brigadegeneraal Shaddad Al-Omari, president van de Saoedische Taekwondo Federatie, brigadegeneraal Shaddad Al-Omari.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *