(CNN) – De commandant van de U.S. Aerospace Defense en Northern Command, generaal Glenn Vanherk, zei maandag dat het Amerikaanse leger een “gat in bewustzijn” had waardoor drie van spionage verdachte Chinese luchtschepen onopgemerkt (aaneengesloten) continentale Verenigde Staten konden passeren. . onder het vorige bestuur.

“Het is mijn verantwoordelijkheid om bedreigingen voor Noord-Amerika op te sporen, maar ik zal u vertellen dat we die bedreigingen niet hebben gedetecteerd en dat dit een hiaat in het bewustzijn is dat we moeten detecteren, maar ik wil niet in meer detail treden.” Vanherk vertelde verslaggevers toen hem werd gevraagd naar de andere drie zeppelins.

Hij vervolgde: “De inlichtingengemeenschap was na het ballonincident in staat om informatie te verzamelen uit extra middelen die ons op de hoogte brachten van deze luchtschepen die eerder Noord-Amerika hadden benaderd of doorkruist.”

Generaal Glenn VanHerc verklaarde dat de laatste ballon die over Montana vloog, vroeg genoeg werd ontdekt om de Verenigde Staten in staat te stellen er informatie over te verzamelen tijdens de doorvoer voordat hij werd neergeschoten.

Hij zei: “Er was een kans om informatie te verzamelen waar we gaten hadden in eerdere luchtschepen, dus ik heb de inlichtingengemeenschap laten weten, maar het gaf ons de kans om echt te beoordelen wat ze aan het doen waren, wat de capaciteiten van het luchtschip waren, wat de overdracht was.” capaciteiten waren, en ik denk dat je in de toekomst zult zien dat het tijdsbestek het waard was.

Een hoge ambtenaar van de Amerikaanse regering vertelde zondag aan CNN dat de inlichtingengemeenschap klaar is om sleutelfunctionarissen in de regering van voormalig president Donald Trump te informeren over een Chinees surveillanceprogramma dat volgens de huidige regering de afgelopen jaren is opgezet in landen op vijf continenten.

Ambtenaren van de Trump-administratie hielden vol dat ze niet op de hoogte waren van de ballonnen die door de Verenigde Staten vlogen terwijl de voormalige president in functie was.

En nadat de huidige regering vorige week onthulde dat een vermeende Chinese spionageballon boven Montana zweefde, zei het Pentagon dat soortgelijke incidenten hadden plaatsgevonden onder de regering-Trump.

Als reactie daarop vertelde Mark Esper, de voormalige minister van Defensie van Trump, vrijdag aan CNN dat hij hierdoor “verrast” was, en voegde eraan toe: “Ik kan me niet herinneren dat iemand ooit mijn kantoor is binnengekomen of iets heeft gelezen dat de Chinezen een bewakingsballon hebben. dat het door de Verenigde Staten gaat.”

Trump zei deze week ook via het Truth Social-platform dat berichten over Chinese ballonnen die tijdens zijn regering over de VS vlogen “misleidend en vals” waren.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *