Jeddah First Football Team droeg bij aan de ellende van hun mede-Al-Shula, hun bezoekers, door hen met 1-0 te verslaan in een wedstrijd die maandag in het Prince Abdullah Al-Faisal Stadium in Jeddah werd gespeeld als onderdeel van de 20e ronde van de Yellow League. voor eersteklasclubs.
Muhammad Fouad, een Jeddah-speler, scoorde in de 62e minuut het enige doelpunt van de wedstrijd.
Met deze overwinning hervond het westerse team na twee opeenvolgende nederlagen het evenwicht, waardoor de score op de zevende plaats steeg naar 28 punten.
Al-Shoulah leed daarentegen de derde nederlaag op rij, en de 13e in zijn carrière dit seizoen, en bleef onderaan de tafel staan ​​met 11 punten.
Deze twee teams zetten hun kampioenscampagne aanstaande woensdag voort in de 21e ronde, waar Jeddah Al-Qadisiyah zal bezoeken en Al-Shula Al-Sahel zal ontmoeten.

Jeddah vergroot het leed van vlammen in de

Jeddah vergroot het leed van vlammen in de

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *