(CNN) – De Russische procureur-generaal Igor Krasnov vertelde dinsdag aan president Vladimir Poetin dat de autoriteiten meer dan 9.000 “illegaal gerekruteerde” mensen moesten demobiliseren.

Tijdens een bijeenkomst in het Kremlin zei Krasnov: “Door de supervisie van het parket van de procureur-generaal zijn meer dan 9.000 illegaal gemobiliseerde mensen naar huis teruggekeerd, inclusief degenen die vanwege hun gezondheidstoestand op geen enkele manier hadden mogen worden gemobiliseerd.”

Hij voegde eraan toe: “Mobilisatie is lange tijd niet uitgevoerd in Rusland en heeft veel grote problemen aan het licht gebracht.” Hij vervolgde: “De meeste problemen met kogelvrije vesten en uniformen zijn opgelost”, en zei: “We controleren nu de aanschaf van winteruniformen voor het leger, evenals de levering van voorraden.” Gelegenheid”.

Russische burgers hebben hun toevlucht genomen tot het inzamelen van geld om troepen in Oekraïne uit te rusten, waar troepen hebben gezegd dat ze zelfs aan basisuitrusting lijden.

Poetin kondigde eind september de controversiële “gedeeltelijke mobilisatie” aan nadat Rusland een reeks grote tegenslagen had geleden in Oekraïne.

De “mobilisatie” leidde tot protesten en een uittocht van mannen uit Rusland voordat deze op 1 november werd opgeschort nadat 300.000 mensen waren gemobiliseerd.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *