(CNN) — Rusland heeft maandag de aanval op een militaire fabriek in de centraal-Iraanse stad Isfahan op zaterdag veroordeeld.

Kremlin-woordvoerder Dmitry Peskov zei tegen verslaggevers: “Russische veiligheidsdiensten analyseren informatie om een ​​beeld te krijgen van wat er in Iran is gebeurd.” Peskov voegde eraan toe: “We kunnen dergelijke acties tegen soevereine staten alleen maar veroordelen.”

En de woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, Maria Zakharova, zei eerder maandag dat het ministerie “met klem alle provocerende acties veroordeelt die zouden kunnen leiden tot een ongecontroleerde escalatie van spanningen in een regio die al verre van vreedzaam is”.

“Dergelijke destructieve acties kunnen onvoorspelbare gevolgen hebben voor vrede en stabiliteit in het Midden-Oosten”, voegde Zakharova eraan toe.

In een verwante context citeerden de “Wall Street Journal” en “The New York Times” niet bij naam genoemde functionarissen die zeiden dat Israël drone-aanvallen had uitgevoerd op een militaire fabriek, maar CNN heeft deze informatie niet onafhankelijk bevestigd.

Een woordvoerder van het Amerikaanse ministerie van Defensie bevestigde op zijn beurt aan CNN dat Washington geen enkele operatie in Iran heeft uitgevoerd.
Een woordvoerder zei: “We hebben de nieuwsberichten gezien, maar we kunnen bevestigen dat het Amerikaanse leger geen aanvallen of operaties heeft uitgevoerd in Iran. We blijven de situatie volgen, maar we hebben geen aanvullende informatie.”

Het Iraanse ministerie van Defensie heeft niet gezegd wie de operatie heeft uitgevoerd, terwijl het Israëlische ministerie van Defensie weigerde commentaar te geven.
Het Iraanse ministerie van Defensie zei dat zijn verdediging “reageerde” op de aanval nadat kleine drones de fabriek hadden aangevallen.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *