Reem Al-Aboud, een Saoedische vrouwelijke coureur, sprak haar geluk uit voor haar deelname aan de eerste ervaring met het besturen van een Formule E-auto van de derde generatie in de “Core Diriyah E-Prix 2023”-competities, als onderdeel van het negende seizoen van de ABB Formula E Wereldkampioenschap.
Afgelopen zaterdag eindigde het kampioenschap “Core Diriyah E-Prix 2023” op het circuit van Diriyah, met de deelname van 22 coureurs die 11 teams vertegenwoordigden in ecologische elektrische sporten.
Reem Al-Aboud zei: “De ontwikkeling is in alle opzichten erg belangrijk met de derde generatie. Het lichte gewicht, de remkracht, acceleratie en soepelheid zijn geweldig.”
Ze voegde eraan toe: “Ik ben erg blij met deze kans en trots om mijn passie in mijn thuisland uit te oefenen. Vandaag hebben we veel geluk met Vision 2030, dat de aspiraties en ambities van veel jonge mensen op verschillende gebieden zal vervullen, niet alleen op het gebied van autorijden.”
Het is belangrijk op te merken dat vorig jaar de Formule E en de Internationale Automobielfederatie officieel “Gen3” hebben aangekondigd, de derde generatie Formule E-raceauto’s, in Monaco, de eerste raceauto ter wereld die speciaal is ontworpen en ontwikkeld voor straatraces. sinds de eerste ervaring op de baan was. Diriyah, die 2,49 km lang is, met in totaal 21 bochten.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *