Atlanta, VS (CNN) — Het ministerie van Justitie heeft een onderzoek afgesloten naar de vermeende betrokkenheid van de gepensioneerde mariniersgeneraal John Allen bij het lobbyen bij de Amerikaanse regering namens Qatar tijdens de regering van Donald Trump zonder hem aan te klagen, zegt zijn advocaat.

“De Nationale Veiligheidsafdeling van het Ministerie van Justitie en het Amerikaanse Attorney’s Office voor het Central District van Californië hebben ons laten weten dat het onderzoek naar generaal John Allen (gepensioneerd) is afgesloten en dat er geen strafrechtelijke aanklachten tegen de generaal zullen worden ingediend. , op grond van de Foreign Agents Registration Act of enige andere wet, gebaseerd op of als gevolg van de reis van generaal Allen naar Qatar in juni 2017 of het onderzoek van de regering naar die gebeurtenissen.”

CNN meldde in juni dat Allen, een gepensioneerde viersterrengeneraal die het bevel voerde over de Amerikaanse en geallieerde strijdkrachten in Afghanistan, ontslag nam als voorzitter van de Brookings Institution nadat uit een rechtszaak bleek dat de FBI zijn elektronische communicatie in beslag had genomen.

Het huiszoekingsbevel van de FBI in een gerechtelijk dossier, dat per ongeluk online leek te zijn geplaatst, beschuldigde Allen ervan buitenlandse lobbywetten te schenden en geen e-mails te verstrekken met betrekking tot lobbyinspanningen. Allen ontkende lobbyen namens Qatar.

Het U.S. Attorney’s Office voor het Central District of California weigerde commentaar te geven.

CNN heeft ook contact opgenomen met het Amerikaanse ministerie van Defensie voor commentaar.

Shertler zei in een verklaring dat zijn cliënt “nu zijn leven kan voortzetten in dienst van zijn land zonder de wolk van enig strafrechtelijk onderzoek tegen hem”, en beschrijft de schade “aan Allen’s reputatie en levensonderhoud die ten onrechte is veroorzaakt door de openbare vrijgave van geheime informatie door een grand jury” als “ongelukkig”.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *