(CNN) – Groot-Brittannië zei dinsdag dat het van mening is dat het “onpraktisch” is om zijn straaljagers naar Oekraïne te sturen.

Een woordvoerder van Downing Street vertelde verslaggevers dat de straaljagers “zeer geavanceerd waren en maanden nodig hadden om te leren hoe ze moesten worden gebruikt”, eraan toevoegend dat het “onpraktisch werd geacht om ze naar Oekraïne te sturen” gezien de omstandigheden.

De opmerkingen komen terwijl Oekraïense functionarissen bij hun westerse bondgenoten blijven aandringen op meer middelen.

Een woordvoerder zei dat het Verenigd Koninkrijk vastbesloten is “de besprekingen met onze bondgenoten voort te zetten over wat wij denken dat de juiste aanpak is” als het gaat om het helpen van Oekraïne.

Ondertussen zei de Franse president Emmanuel Macron maandag dat Frankrijk weliswaar geen enkel verzoek van Oekraïne heeft ontvangen om straaljagers te sturen, maar dat het “in principe niet is uitgesloten”.

En in de Verenigde Staten antwoordde de Amerikaanse president Joe Biden “nee” toen een verslaggever hem vroeg of hij F-16 straaljagers naar Oekraïne zou sturen.

De Duitse minister van Defensie, Boris Pistorius, sloot ook het sturen van straaljagers naar Oekraïne uit, volgens een interview met de Duitse krant Süddeutsche Zeitung op vrijdag. “Het is niet aan de orde,” zei hij.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *