De Saoedische voetbalbond organiseert de “Saudi House” -ruimte; Het valt samen met de 33e Algemene Vergadering van de Aziatische Confederatie, die dinsdag en woensdag wordt gehouden in Manama, de hoofdstad van Bahrein.
Deze stap is bedoeld om de nationale cultuur en stadions te laten zien die zijn opgenomen in het Saoedische bestand voor de AFC Asian Cup-wedstrijden van 2027.
De AFC zal naar verwachting officieel het winnende bod bekendmaken om het toernooi te organiseren, waarbij Saudi-Arabië deelneemt aan het bod met de slogan “Samen voor de toekomst van Azië”, om het Aziatisch kampioenschap in zijn negentiende editie te organiseren.
Het vertegenwoordigt de “House of Saudi” -stadions die zijn genomineerd om wedstrijden te organiseren, samen met verschillende secties en paviljoens. Waaronder de hospitality-ruimte, die de kenmerken van de Saoedische cultuur wil benadrukken voor bezoekers, waaronder leiders en functionarissen van internationale sportfederaties, leden van de Aziatische Confederatie, mediaprofessionals en invloedrijke figuren op sportgebied. Het gebied zal Saoedische koffie aanbieden; Een symbool van vrijgevigheid, gastvrijheid en gastvrijheid, met een verscheidenheid aan aangeboden dadels en een selectie populaire gerechten die de 13 Saoedische regio’s vertegenwoordigen.
In het “Saudi House” is er ook een voetbalmuseum dat de oude Saoedische geschiedenis laat zien in de vorige Aziatische kampioenschappen, omdat het Saoedische nationale team 10 keer deelnam aan de Asian Cup en drie keer de titel won (1984, 1988, 1996) , en was drie keer tweede.
Het ‘Saudi House’-gebied is een initiatief van de Saudi Football Association, om de stadions te presenteren die zijn genomineerd om het grootste continentale voetbalevenement te organiseren, en om de sferische ontwikkeling van de Green Falcons te laten zien, aangezien het team zijn superioriteit bewees door deel te nemen aan de zesde keer in zijn geschiedenis op het WK, en liet een eervolle prestatie zien, vooral na de overwinning. Argentinië, wereldbekerkampioen.
Het is belangrijk op te merken dat de Saoedische voetbalbond voor het eerst de “Saudi House” -ruimte in Doha organiseerde, die samenviel met het WK 2022, en gedurende een volledige maand meer dan 400.000 bezoekers ontving, die leerden over Saoedische sporten, cultuur en kunst via 10 paviljoens en meer dan 21 activiteiten.

De voetbalbond opent het Saudi House in Bahrein

De voetbalbond opent het Saudi House in Bahrein

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *