De technische afdeling van de Saoedische voetbalbond hield maandag een workshop voor coaches van soennitische groepen in clubs, in aanwezigheid van Nasser Larjit, de technisch directeur van de federatie, Naeem Al-Bakr, het hoofd van de competitiecommissie. , en Muhammad Al-Hamid, uitvoerend directeur van nationale teams.
De workshop besprak de technische richting van technisch beheer in de bond, evenals de strategie voor nationale teams. Ook werd de deelnamekalender van soennitische teams gepresenteerd, evenals een overzicht van het nieuwe soennitische competitiesysteem voor de volgende seizoenen. In de marge van de workshop werden de meningen en voorstellen van de clubs besproken.
Van zijn kant bevestigde Nasser Larget, de technisch directeur van de Saoedische Federatie, dat de workshop voor de coaches van de soennitische clubs een onderdeel is van de inspanningen van de Federatie om het werk van de coaches te ontwikkelen en hun expertise in een manier die bijdraagt ​​aan de ontwikkeling van de prestaties van de spelers, die de teams van de soennitische groepen dient om nieuwe successen te blijven behalen die de teams in de afgelopen periode boekten.

De technische leiding bespreekt de strategie van de Saoedische teams

De technische leiding bespreekt de strategie van de Saoedische teams

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *