Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Strijders van de Israëlische luchtmacht voerden vrijdagochtend een aanval uit op een kamp van de islamitische verzetsbeweging “Hamas”, als reactie op raketbeschietingen vanaf de Strook.

Dit kwam volgens wat Avichai Adraei, de Israëlische militaire woordvoerder van de Arabische media, tweette op zijn officiële Twitter, waar hij zei: “Kort geleden vielen gevechtsvliegtuigen van de luchtmacht een kamp aan dat werd gebruikt door de luchtmacht van de terroristische organisatie Hamas. in de noordelijke Gazastrook. De site fungeert als een hub.” belangrijke activiteit van de organisatie.

Hij vervolgde: “Deze inval komt als een voortzetting van invallen die eerder deze avond door de IDF zijn gelanceerd.”

In een aparte tweet plaatste Adraee een luchtfoto van de locatie van het beoogde kamp en merkte op: “Documentatie van een kamp dat werd gebruikt door de luchtmacht van de terreurorganisatie Hamas in de noordelijke Gazastrook dat onlangs het doelwit was.”

Adraei maakte in eerdere tweets duidelijk dat de aanval “komt als reactie op terroristen in de Gazastrook die eerder deze avond raketten afvuurden op Israël, die Iron Dome kon onderscheppen”. militaire wapens”, en dat “Hamas de verantwoordelijkheid draagt ​​voor wat er in de Gazastrook gebeurt, en de prijs zal betalen voor de inbreuk op de beveiliging tegen de staat Israël.”

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *