Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De politiechef van Teheran, brigadegeneraal Hossein Rahimi, kondigde vrijdagochtend de arrestatie aan van de aanvaller van de Azerbeidzjaanse ambassade, die de ambassade infiltreerde, één persoon doodde en twee verwondde, volgens wat werd gemeld om een ​​Iraans persbureau te zijn IRNA.

Rahimi zei: “Deze persoon infiltreerde de ambassade en begon te schieten, waarbij één persoon om het leven kwam en twee gewond raakten.”

Brigadegeneraal Rahimi voegde eraan toe, meldt de Iraanse dienst, dat “de politie de aanvaller onmiddellijk heeft gearresteerd en dat het onderzoek met hem wordt voortgezet.”

Het hoofd van de politie van Teheran gaf aan dat “de aanvaller vergezeld was van zijn twee kleine kinderen toen hij de ambassade aanviel, en dat hij in zijn eerste bekentenissen toegaf dat hij de aanval had gepleegd om persoonlijke en familiale motieven”, zei hij.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken van Azerbeidzjan bevestigde op zijn beurt de moord op het hoofd van de veiligheidsdienst op de ambassade van dat land in Teheran, nadat het hoofdkwartier van de ambassade vrijdag was blootgesteld aan een gewapende aanval. Azerbeidzjaanse media meldden dat Orhan Askarov, hoofd van de veiligheidsdienst van de ambassade, werd gedood terwijl hij reageerde op de aanval, terwijl twee andere mensen gewond raakten, meldde het Iraanse persbureau Mehr.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *