Bij een ongewone Israëlische militaire operatie op de Westelijke Jordaanoever zijn die dag minstens negen Palestijnen om het leven gekomen. De Israëli’s zeggen dat ze militanten van de Islamitische Jihad daar hebben aangevallen, die zich volgens hen voorbereidden op wat zij beschreven als een op handen zijnde aanval. Maar minstens één burger, een vrouw van in de zestig, werd gedood tijdens botsingen tussen de militanten en het Israëlische leger.

Dit is de dodelijkste dag voor Palestijnen op de Westelijke Jordaanoever in meer dan een jaar, tijdens wat al een ongelooflijk gewelddadige en dodelijke periode is geweest voor zowel Palestijnen als Israëli’s.
Als reactie hierop vuurden militanten in Gaza raketten af ​​op Israël.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *