Het Russische leger beweert dat zijn superieure vuurkracht de Oekraïense verdediging op de meest meedogenloze fronten van deze oorlog rond de stad Bakhmut decimeert.

Oekraïne heeft nu zijn verlies toegegeven in de stad Solidar, ten noorden van Bakhmut, waar de Russen voornamelijk huurlingen zijn van het particuliere militaire bedrijf Wagner, beweren ze.

Oekraïne heeft honderden gevechtstanks nodig om aanvallen uit te voeren, en westerse partners hebben er tot nu toe ongeveer 100 ingezet.

Moskou heeft gezworen die tanks te raken wanneer het Oekraïne binnenkomt en heeft zijn kracht getoond door het admiraal Gorshkov-fregat, dat volgens Moskou hypersonische raketten aan boord heeft, te sturen om oefeningen in de oceaan uit te voeren met de Chinese en Zuid-Afrikaanse marines.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *