Het eerste voetbalteam van Manchester United bereikte woensdag de finale van de Engelse League Cup door hun gast Nottingham Forest met 3-0 te verslaan in de heenwedstrijd van de halve finale.
Marcus Rashford zette zijn indrukwekkende vorm voort om de score te openen met een prachtig individueel doelpunt in de 6e minuut, terwijl de Nederlander Vout Fijkhorst in de 45e minuut zijn eerste doelpunt voor United scoorde sinds hij aan het begin van het jaar kwam, voordat hij de Portugese Bruno Fernandes III toevoegde. in de 89e minuut.
De terugwedstrijd wordt aanstaande woensdag gespeeld op Old Trafford en United wil voor de tiende keer in hun geschiedenis de finale van de League Cup bereiken en de eerste sinds 2017 toen ze die kroonden onder leiding van de Portugese coach Jose Mourinho, die ook het laatste jaar waarin ze een titel kregen.
En als ze zich kwalificeren, zullen ze het in de finale tegen Newcastle of Southampton opnemen, waarbij de eerste dinsdag naar de hoogste klasse is gegaan met een 1-0 overwinning weg naar hun bolwerk.

United nadert de League-finale

United nadert de League-finale

United nadert de League-finale

United nadert de League-finale

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *